• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 21 Mars Mar
Onsdag Ons 22 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar
Fredag Fre 24 Mars Mar
Lørdag Lør 25 Mars Mar
Mandag Man 27 Mars Mar
Onsdag Ons 29 Mars Mar
Mandag Man 3 April Apr
Onsdag Ons 5 April Apr
Lørdag Lør 8 April Apr
Tirsdag Tir 11 April Apr
Torsdag Tor 13 April Apr
Lørdag Lør 15 April Apr
Mandag Man 17 April Apr

Er dette uka som skal snu trenden?

Det er ikke til å stikke under en stol at 4 poeng på 10 kamper ikke er noe vi hopper i taket over, men det er heller ingen tvil om at vi har mye bra på gang.

Kampene består av mange sjanser og de gir seg ikke. Som Boork sa til lokalavisen etter kampen mot Lillehammer «Sjansestatistikkene viser at vi er med i kampene, men akkurat nå mangler vi litt på kvaliteten og fandenivoldskheten foran mål, slik at vi setter sjansene. Jeg hadde vært mer bekymret hvis vi ikke skapte målsjanser»

Søndagens kamp mot Oilers viste at vi er på riktig vei og at dette fort kan være uka som skal snu trenden.

På torsdag reiser vi inn til Oslo for å spille mot Grüner. De er for øyeblikket nederst på tabellen, men har spesielt i løpet av de siste kampene vist at dette blir en intens kamp for de 3 gjeldende poengene.

Det ryktes at det reiser en gjeng med supportere til Grünerhallen, vi gleder oss til å høre heiaropene fra tribunen og se de sorte og gule fargene.

Vi har tradisjonen tro også i år en kamp dedikert til Rosa sløyfe aksjonen. Denne gangen spilles den lørdag 15.oktober mot Manglerud Star. Kampen starter klokken 16, men dørene åpner vi som alltid en time før.

Damene fra Brystkreftforeningen Ringerike og omegn stiller opp på stand og vi donerer inntektene fra puckkastekonkurransen og auksjonen av to av fjorårets rosa sløyfe drakter. Auksjonen foregår inne i appen og avsluttes søndag 16.oktober klokken 21.

Billetter til kampen kjøper du her i appen eller i døra ved ankomst. Vi håper på stinn brakke kledd i rosa, sort og gult, som sammen heier gutta frem til seier!