• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 21 Mars Mar
Onsdag Ons 22 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar
Fredag Fre 24 Mars Mar
Lørdag Lør 25 Mars Mar
Mandag Man 27 Mars Mar
Onsdag Ons 29 Mars Mar
Mandag Man 3 April Apr
Onsdag Ons 5 April Apr
Lørdag Lør 8 April Apr
Tirsdag Tir 11 April Apr
Torsdag Tor 13 April Apr
Lørdag Lør 15 April Apr
Mandag Man 17 April Apr
Hjemme
Sparta
SPA
Borte
Stavanger
STA

Storkamp på gang!

Vi har snakket mye om den rekordjevne medaljekampen i Fjordkraft-ligaen denne sesongen. De siste rundene har skapt litt strekk på tabellen, men åtte kamper før slutt er fremdeles mye åpent. Helt i toppen er det i praksis dødt løp mellom Oilers og Sparta. Lørdag møtes lagene i Sparta Amfi.

En aldri så liten seriefinale på gang i Sarpsborg med andre ord, med fare for å trekke et litt tendensiøst begrep opp av hatten. For selvsagt blir ingen ting avgjort i akkurat denne kampen. Seriegullet kan for den saks skyld havne på Jordal eller i CC Amfi, for å ta utfordrerne nærmest tetduoen på tabellen. Men vinneren i landets eldste ishall denne ettermiddagen får utvilsomt en fordel med på oppløpssiden. En fordel som kan vise seg å bli gull verdt til slutt.

Apropos fordel, lørdagens vertskap gikk seirende ut av sesongens tre første møter og har dermed avgjort innbyrdesduellen mellom lagene. Det avgjør faktisk tittelkampen om Oilers og Sparta til slutt havner øverst med samme poengsum.

En seier for gutta i helgen vil likefullt ha stor verdi, også ut over viktige poeng. Vinner Oilers står vi med seier i seriespillets to siste og vil ha momentum med inn i et sluttspill hvor lagene godt kan havne i nye basketap. De fleste har nok ennå forrige sesongs tette og spennende semifinaleserie friskt i minne.

Flest seiere til Sjur Robert Nilsens mannskap så langt denne sesongen altså. De blå vant 4-3 etter avgjørelse på straffer i seriepremieren 15. september, fulgte opp med 2-3 i DNB Arena 15. november før de fullførte trippelen med 4-1 i Sparta Amfi to dager senere.

Vår ene seier så langt denne sesongen kom i romjulskampen, hvor gutta kunne gå i garderoben med solide 7-2 på kuben til slutt.

Troppen Vi oppdaterer status i laget kampdag.

Følg kampen Nedslepp i Sparta Amfi er 15.30. Merk tiden.

Du finner også alle tall og fakta fra oppgjøret på HockeyLive.